PNL-istul Iurin Pancencu vrea sa devină primar, dar nu este în stare să lege două vorbe în limba română (VIDEO)

Bună ziua, mă numesc Iurin Pancencu! Aşa a început conferinţa de presă susţinută astăzi de candidatul PNL la primăria Năvodari. Doar că, pentru a reuşi să rostească cele şase cuvinte, aparent simple şi uşor de memorat, acesta a trebuit să citească de pe o foaie de care nu s-a dezlipit nicio secundă. Mai mult, discursul tehnoredactat avea măzgălite, cu pixul, inclusiv pauzele pe care trebuie să le facă în vorbire, iar cuvintele pe care trebuia să pună accent erau şi ele marcate.

Este firesc ca o persoană care nu a avut contact cu spaţiul public să aibă nevoie de un mic ajutor pentru a susţine un discurs coerent. Dar candidatul Partidului Naţional Liberal la primăria oraşului Năvodari a reuşit marţi să depăşească orice aşteptare. Iurin Pancencu a venit la conferinţa de presă pregătit cu un discurs tehnoredactat, de pe care a citit cuvânt cu cuvânt…inclusiv formula de salut “Bună ziua” şi propriul nume. Dar nici măcar  suportul tehnic nu l-a ajutat pe orator ca să nu se “împiedice” de câteva cuvinte buclucaşe.

Probleme i-au făcut şi numele fostului prefect al judeţului Constanţa, pe care nu a reuşit să-l pronunţe decât cu mare dificultate.

Iar povestea nu se încheie aici. Discursul tehnoredactat conţinea notiţe făcute cu pixul, care să îi indice candidatului unde să facă pauză în vorbire şi ce cuvinte trebuie accentuate. Doar că foile nu l-au mai putut salva în momentul în care a fost nevoie să întoarcă pagina, aşa că, în mijlocul unei fraze importante, dacă ne luăm după adnotări, Iurin Pancencu a făcut o pauză lungă şi neprevăzută, timp în care şi-a rearanjat documentele.

Şi urmând exemplul dat la începutul conferinţei, candidatul PNL a avut nevoie de aceste foi şi pentru a reuşi să încheie evenimentul…

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan