(VIDEO) Ploaia torentiala de aproape o oră a fost suficientă ca să paralizeze activitatea din Constanța

Potopul a inundat strazile, a alungat turistii de pe plaja, iar rafalele puternice au culcat la pamant mai multi copaci.

Timp de aproape 30 de minute, orasul Constanta s-a aflat sub asediul potopului.

Rafalele puternice de vantului au doborat mai multi copaci, chiar in centrul orasului. Nimeni nu a fost ranit, dar au fost înregistrate pagube materiale. Mai ales ca trunchiul unui copac a blocat un autoturism in trafic, iar pasagerii nu au reusit sa iasa din masina decat la interventia echipajelor de descarcerare de la isu dobrogea.

Ploaia torentiala a transformat strazile in adevarate rîuri, iar suvoaiele de apa au inundat subsolurile blocurile si chiar unele case din Constanța.

S.C. RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, astfel că echipele vor interveni 24 de ore din 24. Sunt 40 de echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare. În plus, toţi abonaţii care au probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pot anunţa avariile la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44. Meteorologii au emis avertizare de cod galben pentru toata zona de est a tarii. Codul a intrat in vigoare azi-dimineata, la ora zece si va tine pana duminica la ora 21. Prima regiune afectata a fost Dobrogea, pt ca frontul atmosferic care a creat neplacerile a intrat in Romania prin sud-estul extrem, adica prin zona litoralului

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Raluca Damian