Ploaia a alungat turiștii de pe plajă

Ploaia le-a dat mari bătăi de cap turiștilor care s-au văzut nevoiți să părăsească plajele. În lipsa soarelui cei mai mulți s-au dus la terase ori au luat cu asalt microrezervația din oraș. Cozile se întindeau pe câțiva zeci de metri.

Norii și ploaia care s-au abătut asupra stațiunii Mamaia au gonit turiștii de pe plaje. Cum concediul este scurt, nimeni nu s-a mulțumit să stea în camera de hotel, astfel că au căutat să își găsească alte modalități de petrecere a timpului liber. Bineînțeles, la îndemână au fost microrezervația și delfinariul acolo unde s-au format cozi foarte lungi.

Alte persoane chiar își doresc ca norii să mai stea pe cer pentru că de plajă s-au cam săturat. Poate doar așa mai descoperă și alte lucruri noi prin oraș și împrejurimi.

Alți turiști mai ghinioniști s-au trezit și plouați și fără cazare. O adevărată aventură este pentru ei să găsească o cameră liberă.

Aversele scăzute cantitativ vor continua până duminică, spun meteorologii. De săptămâna viitoare va fi din nou vreme bună de plajă.

Rpeorter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea