Plimbată între spitale din cauza lipsei de sânge

Fetiţa cu picioarele zdrobite de o remorcă în Valu lui Traian a fost  plimbată sute de kilometri între spitale din cauza lipsei de sânge. Chirurgii şi plasticienii ieşeni au reuşit să-i refacă piciorul stâng printr-o intervenţie laborioasă, însă nu au putut interveni şi pentru salvarea piciorului drept.

Ghinioanele se țin lanț în cazul micuței Ștefania, fetița din Valu lui Traian ale cărei picioare au fost zdrobite de o remorcă. Accidentul a avut loc in judetul Constanta, dar copila a fost trimisă la București și de aici tocmai la Iași. Orice minut pierdut insemna o șansă in minus pentru salvarea picioarelor Stefaniei. La Iași la spitalul “Sfânta Maria” micuța a fost operată, dar starea ei de sănătate a fost pusă în pericol de o criză de sânge din spital. După o intervenție care a durat mai bine de 12 ore, specialiștii au reușit să îi reimplanteze piciorul stâng. Ministerul Sănătăţii nu are nicio explicaţie pentru această situaţie incredibilă. In acest timp, poliţiştii i-au deschis dosar penal şoferului care a provocat nenorocirea. Bărbatul este angajat la una din firmele administrate de primarul comunei şi nu are permis de conducere. Localnicii spun că nu este prima dată când bărbatul se afla la volanul tractorului. Mai mult, acesta obișnuia zilnic să circule pe drumul national spun locuitorii din Valul lui Traian pe o rețea de socializare. Nimeni însă nu știa ca este un pericol public pentru că nu are carnet.

Toți locuitorii din Valu lui Traian speră să i se facă dreptate Ștefaniei și șoferul inconștient să ajungă în spatele gratiilor. De asemenea oamenii își doresc să fie tras la raspundere și angajatorul acestuia respectiv primarul Florin Mitroi.

Redactor: Camer Nita