Planuri mărețe pentru Constanța

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FE95rDBpfB4[/youtube]Proaspăt întors din Thailanda, acolo unde si-a petrecut concediul, Radu Mazăre pregătește noi surprize pentru orașul Constanța. Pentru anul ce urmează intenționează să rezolve problema Cazinoului și a podului de la IPMC, să reducă prețul gigacaloriei și să organizeze un mega Revelion pentru constănțeni. Radu Mazăre promite să soluționeze cât se poate de repede situația referitoare la cazinoul de pe faleză. În acest sens, edilul a declarat că se va întâlni cu proprietarii unor lanțuri de cazinouri elvețiene, care ar putea fi interesați de achiziționarea simbolului de la malul mării.

În ceea ce privește reparațiile podului de la IPMC, primarul Constanței dă asigurări că va face tot ce îi stă în putință pentru ca lucrările să poată fi terminate până la începutul verii. Un alt obiectiv al lui Radu Mazăre, trecerea CET-ului în administrația primăriei este o problemă spinoasă.

Încântat de ce a văzut în Thailanda, Radu Mazăre vrea să organizeze în Constanța cel mai mare revelion care va fi văzut în România. Intersecțiile cele mai aglomerate ale Constanței ar urma să fie închise. În stradă se vor amenaja scene și se vor servi preparate tradiționale românești. Revelionul va avea un aer de carnaval și toți constănțenii vor putea iesi pe străzi să se bucure de spectacol.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Florin Ardelean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.