Plantație de cannabis într-o locuință din Constanța

Un tânăr din Constanța fost arestat preventiv,după ce polițiștii au găsit o cultură de cannabis în apartamentul acestuia, din zona Tomis Nord. În urma perchezițiilor, autoritățile au confiscat aproximativ 500 de grame de cannabis și șapte plante de cannabis în stare de vegetație.

O cultură de cannabis a fost descoperită de autorități într-un apartament din Constanța, situat în zona Tomis Nord. Un tânăr de 28 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce polițiștii au percheziționat locuința acestuia. În cursul zilei de 1 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au descins la locuința suspectului.

În urma percheziției, autoritățile au confiscat aproximativ 500 de grame de cannabis, șapte plante de cannabis în stare de vegetație, seminţe de cannabis și 100 de grame de unt de cannabis. De asemenea, a fost ridicat și  un aparat electric pentru confecţionarea ţigărilor şi un sistem complet de cultivare în interior, compus dintr-un cort, dispozitiv de alimentare cu apă, ventilatoare şi lămpi speciale.

Redactor: Isabela Boantă