Plantări de primăvară la Cernavodă

Odata cu debutul primăverii, orasul Cernavoda si-a schimbat infatisarea. In mai multe zone ale localitățăii, florile de primavara au fost plantate, iar in perioada imediat urmatoare, mii de rasaduri vor infrumuseta orasul. Noutatea din acest an sunt piramidele florale.

Asa cum ne-am obisnuit, la fiecare inceput de primavara, orasul Cernavoda imbraca haine noi. Saptamana aceasta, a fost dedicata plantarilor de primavara si, implicit, a panseluțelor. Ele au fost plantate in diferite zone ale orasului !. Noutatea din acest an este, insa, aparitia unor piramide florale in zonele principale ale orasului. De asemenea, modele inovative de decoratiuni florale vor fi realizate si cu ajutorul cauciucurilor, care vor fi amplasate, in special, in apropierea locurilor de joaca pentru copii.

Ca si in anii trecuti, florile provin din productie proprie, fiind atent ingrijite si supravegheate pe timpul iernii, de personalul calificat din cadrul serei de flori din Cernavoda. Pe lângă panselute, orasul îsi va schimba radical înfătisarea atunci cand se vor planta gard viu, petunii, begonii si alte flori de sezon în toate zonele principale ale localitătii.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Valentin Babusca