Plajele de fițe sunt la mare căutare și vara aceasta pe litoral (VIDEO)

http://www.youtube.com/watch?v=fKIIIY–YzAPlaja din Mamaia nu mai este de câțiva ani doar un loc de relaxare și de bronz ci mai degrabă seamănă cu un podium de fițe. Tinerii de bani gata vin să își expună hainele de firmă iar domnișoarele se întrec în etalarea costumelor de baie. Totul se desfășăară într-un decor din care nu lipsesc baldachinele, cocktailurile și animatoare.

Bineînțeles distracția costă însă însă tinerii sunt dispuși să plece acasă cu buzunarele goale pentru câteva ore de distacție spre bucuria admininstratorilor de plajă

Și pentru ca decorul să fie complet, fiecare plajă are și un beach-bar de la care clientul se poate delecta cu băuturi pe alese. Prețurile sunt şi ele pe măsură..

Nici comercianții care închiriază skyjet-uri nu duc lipsă de clienți, deși cei mai mulți turiști sosesc în weekend.

Pentru că plajele sunt aglomerate mai mult în weekend comercianții lasă din preț în cursul săptămânii. Astfel, dacă un șezlong se poate închiria în weekend pentru suma de 25 de lei, în timpul săptămânii prețul acestuia este de doar 15 lei.

Deși prețurile din Mamaia sunt destul de piperate, stațiunea din nordul litoralului rămâne în continuare cea mai căutată.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: George Dima