Plaja din Năvodari a răsunat vineri seară de voci de copii

Plaja din Năvodari a răsunat vineri seară de voci de copii, acorduri de chitară și aplauzele celor prezenți la malul mării. Sub îndrumarea profesorului coordonator, Danny Mazo copiii talentați ai orașului Năvodari au oferit publicului un concert de vară într-un decor de poveste.

Aflat la adoua ediție, evenimentul „Concert de vară” a reunit pe plaja din Năvodari cei mai talentați copii din oraș. Fie că au cântat cu vocea sau cu chitara, tinerii soloști și instrumentiști au impresionat publicul prin prestația lor artistică. Micii muzicieni au fost acompaniați de profesorul lor, compozitorul și interpretul columbian Danny Mazo.

Evenimentul a fost organizat în trei secțiuni: grupa celor mici: 6-8 ani, secțiunea instrument și grupa celor mari unde tinerii artiști au susținut un adevărat concert de chitară și voce.

După multe ore de studiu și emoții puternice, micii soliști și instrumentiști au reușit să se prezinte în fața publicului ca adevărați artiști. Întalnirea cu scena a adus copiilor un plus de experiență pentru viitorul lor în cariera muzicală. Într-un cadru de poveste, publicul prezent la manifestare a avut parte de un adevărat concert de vară la malul mării.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet