Placido Domingo, testat pozitiv cu COVID-19

Pandemia de coronavirus nu iartă pe nimeni! Placido Domingo, celebrul tenor spaniol, în vârstă de 79 de ani, a anunţat duminică, pe contul său de Facebook, că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

“Cred că este datoria mea morală să vă anunţ că am fost testat pozitiv pentru COVID-19, coronavirus. Eu şi familia mea suntem în autoizolare, atât timp cât va fi necesar din punct de vedere medical”, a afirmat tenorul spaniol.

Placido Domingo a precizat că a decis să facă testul după ce a prezentat simptome de febră şi tuse, însă a dat asigurări că este în stare bună de sănătate.

“Vă rog să fiţi extrem de atenţi, să urmaţi regulile de bază, să vă spălaţi frecvent pe mâini, să staţi la cel puţin doi metri distanţă de ceilalţi, să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului şi, mai ales, rămâneţi acasă dacă puteţi!”, a mai adăugat Placido Domingo.

În plus, tenorul a trimis un mesaj de încurajare, afirmând că împreună putem combate acest virus şi opri actuala criză mondială, astfel încât să putem reveni la vieţile noastre normale cât mai curând posibil.

Redactor: Mihaela Ţânţaru