Pilotul Adrian Iovan, fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan, este implicat într-un nou scandal

Adrian Iovan este acuzat că ar fi folosit din nou arma pentru a împușca, de data aceasta, un câine. Acuzațiile sunt făcute de către vecina acestuia, din orașul Otopeni. Femeia afirmă că Iovan ar fi omorât animalul care se afla pe terenul acesteia și că ar fi putut să o rănească și pe ea. Spusele vecinei sunt întărite de afirmațiile altei femei, martoră la incident.

Adrian Iovan neagă acuzaţiile. Însă este cercetat penal de poliţiştii ilfoveni pentru uz fără drept de armă letală, și a fost nevoit să predea armele deținute, conform procedurii, pentru realizarea expertizei tehnico-balistice.

Adrian Iovan a mai fost implicat într-un scandal similar în urmă cu câțiva ani. În octombrie 2005, acesta a surprins, în locuința familiei din Herăstrău, un bărbat care încerca să sustragă bunuri și pe care l-a împușcat. După producerea evenimentului, soția acestuia, Romaniţa Iovan, a declarat că hoţul intrase în casă printr-o fereastră de la subsolul imobilului, omul apucase să ia câteva bijuterii şi un ceas, după care a vrut să intre în dormitorul în care se aflau cei doi soţi. În acel moment, ea s-a trezit şi a văzut silueta şi a început să ţipe. Hoţul a fugit, iar soţul ei a sunat la Poliţie, după care a luat puşca de vânătoare şi s-a dus după acesta. La acea dată, lui Adrian Iovan i-a fost întocmit dosar penal, dar a fost achitat deoarece instanța a dat verdictul de legitimă apărare.

Redactor: Raluca Damian