Pietoni spulberaţi pe trecere

Accident teribil seara trecută în Constanța. O mașină a spulberat patru oameni afalați pe trecerea de pietoni. La volanul autoturismului se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani care obținuse permisul de conducere de puțin timp. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Clipe dramatice pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa. Un șofer începător a lovit puternic patru persoane care traversau strada regulamentar. Conducătorul auto nu a acordat prioritate, ba mai mult decât atât avea viteză peste limita legală.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, iar cadrele medicale au preluat persoanele rănite şi le-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Una dintre victime, un bărbat de 28 de ani a decedat la scurt timp după ce a ajuns la Spital, iar o femeie de 33 de ani, se află în stare critică. Celelate două victime prezintă multiple traumatisme și se află în îngrijire medicală.

Şoferul vinovat a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase alcool. Mai mult decât atât, conducătorul auto, aflat în stare de șoc, a declarat polițiștilor că nu își amintește cum s-a întâmplat totul.

Cel care a provocat tragedia este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă și vătămatre corporală din culpă.

Redactor: Cristina Niță