Pieton băut = accidentat grav

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sx_lKkgdhew[/youtube]Alcoolul este de vină pentru un accident grav, care s-a produs noaptea trecută în zona podului IPMC din Constanţa. De vină a fost un pieton aflat în stare avansată de ebrietate, care a încercat să traverseze prin loc nepermis. Acesta a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost lovit în plin de o maşină!

Nenorocirea s-a produs în jurul orei  3.00 dimineața, iar cel care a sunat la 112 este chiar șoferul implicat în accident.

Nimeni nu știe ce căuta pietonul la acea oră în zona respectivă, iar identitatea acestuia, rămâne, deocamdată un mister. Criminaliștii spun că acesta nu avea asupra lui niciun act. Este vorba despre un bărbat în jur de 50 de ani, iar după felul cum era îmbrăcat este posibil să fie un om al străzii. Potrivit poliţiştilor, acesta avea o alcoolemie de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat, de un echipaj SMURD, în Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, fiind diagnosticat cu multiple traumatisme și leziuni, mai ales în zona capului. Medicii spun că pacientul va rămîne înternat în spital, pentru a primi îngrijirile de care are nevoie.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.