Piețele din Medgidia sunt pline de fructe și legume

Oamenii au consumat multebunătăți în perioada sărbătorilor de iarnă. Produsele pe bază de carne de porc i-au făcut pe cei mai mulți să prefere legumele în primele zile din ianuarie. Dar înainte să pună pe cântar, oamenii testează prețurile. Și pentru a nu mai pierde timpul în căutarea produselor ieftine vă spunem noi ce tarife practică vânzătorii din piețe:

Legume:

  1. Ceapă: 1,5 lei/ kg;
  2. Ceapă roșie: 6 lei/ kg;
  3. Praz: 5 lei/ bucată
  4. Arpagic: 6 lei/ kg
  5. Usturoi: 8-10 lei/ kg;
  6. Cartofi: 1 -1,10 lei/ kg;
  7. Morcovi: 1,80 -2 lei/ kg;
  8. Păstârnac de import: 4 lei/ kg;
  9. Păstârnac românesc: 2,50 lei/ kg;
  10. Țelină: 3,50 -4 lei/ kg;
  11. Roșii: 6 lei/ kg;
  12. Castraveți: 5,50 lei/ kg;
  13. Ardei: 4 – 6,50 lei/ kg.

Pătrunjelul, leușteanul sau mărarul le găsiți la prețuri cuprinse între 1 și 1,5 lei legătura. Fasolea se vinde cu prețuri cuprinse între 9 și 11 lei pe kilogram.

Reporter: Arantxa Catana ; Imagine: Selcin Ismail