Piețele din Constanța au fost dezinfectate

Pentru a spori siguranța clienților piețelor din municipiul Constanța și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, Primăria Municipiului Constanța, prin Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” a început o amplă campanie de dezinfecție în toate piețele agroalimentare administrate de Regie.

RAEDPP Constanța colaborează cu firme autorizate pentru dezinfecția piețelor. Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de aplicare și un efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19.

În același timp, toate piețele administrate de Regie au fost dotate cu dispensere de igienizat, puse la dispoziție atât pentru comercianți, cât și pentru clienți. În toate piețele au fost lipite afișe, pentru ca toți clienții să fie informați despre măsurile impuse de această situație.

RAEDPP Constanța suspendă programul de lucru cu publicul până pe data de 31 martie, cu posibilitate de prelungire. În această perioadă, casieriile vor avea program normal de lucru.

Redactor: Cristina Niță