Piața Ovidiu, împodobită pentru sărbători

Autoritățile locale constănțene au terminat amenajarea, pentru sărbători, a Pieței Ovidiu. Ornamentele au fost în cele din urmă montate, bradul instalat, iar piața este gata să găzduiască revelionul. Printre cei care vor concerta în noaptea dintre ani, se numără trupa Vunk, Andreea Bănică, Guess Who și diferite ansambluri folclorice.

Amenajările din Piața Ovidiu au fost finalizate. Luminițele de sărbători și decorurile au fost montate, iar piața se pregătește să găzduiască trecerea dintre ani. Autoritățile locale din Constanța pregătesc un spectacol special de revelion, ce se va încheia în jurul orei două dimineața.

Ornamentele din piața Ovidiu nu sunt deosebit de spectaculoase, iar trecătorii sunt de părere că s-ar fi putut mult mai bine. Constănțenii nu sunt foarte pretențioși când vine vorba despre petrecerea revelionului. Mulți dintre ei sunt tentați să vină cu familia în piața Ovidiu.

Revelionul din piața Ovidiu va conține și jocuri de lumini, iar la trecerea dintre ani este programat un foc de artificii.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea