Piața Ovidiu din Constanța, kilometrul 0 al distracției

Artiști de top vor ajunge la Constanța și vor urca pe scena ce va fi amplasată în Piața Ovidiu. Până la mijlocul lunii august, concertele se vor ține lanț în această locație. Organizatorii spun că românii vor contribui la lista artiștilor care vor evolua pe scenă, în ultimele două concerte.

 

Artiștii momentului au în agendă concerte și la malul mării. Weekend de weekend, cei mai iubiți cântăreți vor urca pe scena din centrul istoric al orașului Constanța, unde vor fi aplaudați de mii de români, constănțeni și turiști.

Seria evenimentelor ce au avut loc în Piața Ovidiu de-a lungul timpului a fost una diversificată. De la teatru și film, la concerte și spectacole live. Aceste concerte live fac parte din strategia de brand turistic a Pieței Ovidiu.

Pentru primele două concerte din cele patru au fost deja stabiliți artiștii, însă desfășurătorul pentru ultimele două va fi făcut cu ajutorul publicului.

Concertele vor începe la ora 20, iar intrarea va fi liberă. Primăria Constanța nu a finanțat deloc acest eveniment, cheltuielile fiind suportate de asociația Descoperă Constanța.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.