Piața Ovidiu din Constanța găzduiește în acestă perioadă Târgul de Artă și Antichități

Târgul de Artă și Antichități organizat în Piața Ovidiu din Constanța este deschis publicului larg până la data de 19 august. Dedicat Centenarului Marii Uniri, evenimentul pune accentul pe artizanatul specific românesc încă din cele mai vechi timpuri si până în zilele noastre.

Piața Ovidiu din Constanța găzduiește in acesta perioada Targul de Arta si Antichitati . In cadrul evenimentului si-au dat intalnire, peste 50 de colectionari din toata tara. Expozantii ofera spre vanzare o gama variata de antichitati, obiecte de arta si colectionabile precum  si multe alte articole de interes pentru iubitorii de arta, istorie si noblete a vremurilor de demult.

Târgul de antichități este un punct de atracție atat pentru cunoscători si colecționari cat si pentru tineri curioși să descopere o lume nouă. Ei pot găsi aici antichități țărănești, suveniruri și obiecte de artă, bijuterii handmade, colecționabile și piese vechi adunate din toate colțurile lumii.

Târgul de Artă și Antichități îmbină într-un mod inedit expoziția de obiecte unicat cu momentele veritabile de cultură și istorie. Amatorii de lucru manual se pot bucura aici de workshop-uri de olărit, pielărit și metaloplastie. Targul va fi deschis zilnic între orele 10.00-22.00, pana pe data de 19 august.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet