Petrecerea de 4 ani a postului Litoral TV

Cu ocazia împlinirii primilor patru ani ai postului nostru de televiziune, întreaga echipă și-a dat întâlnire pentru a marca această aniversare. Este minunat să vezi, într-un singur loc, mâna de oameni care dau viață postului și fac în așa fel încât cele mai proaspete și importante informații să ajungă la dumneavoastră. La mulți ani, Litoral TV!

De pe teren, de la pupitrul de emisie sau din platoul de știri, echipa Litoral TV s-a reunit într-un singur loc și nu vorbim de sala de ședințe, ci de locația în care au fost sărbătoriți primii patru ani ai postului nostru de televiziune. Pe 22 ianuarie 2012 Litoral TV emitea pentru prima dată, iar de atunci aducem în fața dumneavoastră cele mai noi și importante informații. Însă, pentru o seară, am lăsat de-o parte munca și ne-am distrat de minune.

Cei care de obicei nu se văd pentru că stau în spatele camerelor de filmat au ajuns în obiectivul acestora, iar cei care de obicei iau interviuri, au fost, de data aceasta, intervievați.

Vă mulțumim dumneavoastră, dragi telespectatori, că ne urmăriți și că sunteți alături de noi în fiecare zi. Promitem ca în noul an să fim mai buni și să vă prezentăm în continuare știrile care contează. La mulți ani, Litoral TV!

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Echipa Litoral TV