Petrecere pentru micii dansatori de salsa (VIDEO)

În cadrul week-end-ului maraton de petreceri latino,  Organizatorii festivalului Latin Fever nu i-au uitat nici pe cei mici. Și pentru ca a fost și 1 iunie, copilașii împățimiți de dans au avut parte de o duminică seară pe cinste. Au dansat pe plajă alături de mămici și tătici și au luat parte la cel mai frumos spectacol de lampioane colorate.

Amuzanți și plini de bucurie, copiii de la Mini Encanto au cucerit ringul de dans amenajat pe plaja din Mamaia, cu cele mai iscusite mișcări invățate în cadrul școlii de dans.

Cei mai mici dintre ei au atras toate privirile trecătorilor, cu simpaticele figuri de dans. Nici cei care abia au făcut primii pași nu s-au lăsat mai prejos și, cu puțin ajutor, au luat parte la sincronul de pe plajă. Mai târziu distracția s-a mutat chiar pe nisip, de unde, peste 200 de lampioane colorate au fost lansate, in zbor, fiecare purtător al unei dorințe.

Pentru spectacolul de lumini de pe cer, părinții au avut însă ceva bătai de cap și emoții de infruntat. Inițial, din cauza vântului, lampioanele s-au lăsat greu convinse să urce spre bolta cerească, provocându-le participanților atât răbdarea cât și îndemânarea.

În cele din urmă, lanternele luminoase au cucerit cerul de deasupra plajei, spre fascinația copiilor și părinților, deopotrivă.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc