Petrecere de pomina in comuna Peștera

La final de mandat, primarul comunei Peștera intenționează să organizeze o petrecere de pomină cu ocazia sărbătorilor de iarna . Moș Nicolae va da startul spectacolului de lumini, iar de Craciun locuitorii comunei vor canta colinde impreuna cu indragita interpreta Paula Seling.

An de an, primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie a organizat cu prilejul sarbatorilor de iarna spectacole de neuitat la care au participat atat locuitorii comunei, cat si vizitatori din orasele învecinate. Anul acesta, fiind ultimul din mandatul de primar al comunei Peștera, Valentin Vrabie intenționeaza sa organizeze o petrecere de pomină. Artști de top ai momentului vor concerta in perioada Craciunului.

După ziua în care Moş Nicolae va umple ghetuţele copiilor, localitatea va începe să strălucească mult mai frumos decât în anii precedenți, promite primarul Valentin Vrabie. Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare an, şi anul acesta, comuna Peştera va deveni în ajunul sărbătorilor de iarnă unul dintre principalele puncte de atracţie ale judeţului, un loc de basm, unde oameni din tot județul Constanţa vin să surprindă adevărata emoţie a sărbătorilor de iarnă.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes