Petrecere aniversară Litoral TV

Echipa Litoral TV a marcat cei 5 ani de activitate printr-o petrecere de pomină. Intr-o atmosferă de sarbatoare, într-un cunoscut centru de distracție din Constanța, s-au depanat amintiri, s-a glumit si s-a ras din belsug, fiecare incercand sa aduca în prim plan un crampei din activitatea depusa in aceasta perioada. Si, pentru ca suntem o echipa minunata, sefii ne-au pregatit si surprize! Fiecare angajat a primit cate o diploma de merit pentru activitatea depusa.

Am legat prietenii, am ras si am plans impreuna si, cel mai important, am invatat sa ne acceptam si sa ne respectam cu bune si cu rele, de-a lungul timpului. Nu suntem doar colegi, ci suntem si prieteni. Asa ca, aniversarea a fost prilejul unei petreceri, ca într-o mare familie.

Un colectiv primitor si o atmonsfera calda si prietenoasa, cam asa isi descriu locul de munca cei mai noi colegi ai nostri .

Atunci cand esti profesionist si iti place ceea ce faci, automat si rezultatele vor fi pe masura. Bine, sa recunoastem, de multe ori tocind si nervii celor din jur. Colega noastra, Mihaela Ciorbaru, este constienta de acest lucru.

Si pentru ca tot aminteam de reporteri,  Cerasela, Cami si Oana sunt cele care culeg si redacteaza stirile pe care dumnevoastra le urmariti cu mare interes.

Munca noastra ar fi in zadar fara crainice si fara colegii de la Regie.

Activitatea fiecărui om din echipa Litoral TV a fost apreciata si de sefi, care ne-au surprins placut cand ne-au oferit cate o diploma de merit, personalizată. Este, evident, un sentiment placut sa stii ca esti apreciat la locul de munca. Am  imortalizat acesta seara de neuitat alaturi de toti membrii familiei Litoral TV pentru ca si dumnevoastra, telespectatorii, sa ne cunoasteți asa cum suntem in spatele camerelor de luat vederi. Pe aceasta cale, va multumim ca ne urmariti si promitem sa nu va dezamagim asteptarile.

Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș