Peștii, un mod de relaxare

Dacă sunteți genul de persoană care stă mai mult pe la birou decât pe acasă și vă doriți un animăluț care nu are nevoie de multă atenție, acvariul cu pesți este alegerea ideală. Acesta este mai ușor de îngrijit și, în același timp un prilej de relaxare. A, și să nu uităm, peștii nu fac gălăgie!

Cu toții știm cât de dificil poate fi creșterea unui animal de companie. De multe ori facem compromisuri pentru că micuții noștri își doresc un cățel dar, abia după ce îl cumpărăm realizăm că acesta este o altă responsabilitate în plus. Pentru cei care își doresc o vietate în casă dar nu au timp necesar pentru a îl îngriji, peștii par a fi alegerea perfectă.

Peștii nu necesită foarte multe lucruri iar creșterea lor nu este costisitoare.

Acvariul cu pești, este un mod de relaxare pentu împătimiții de nevertebrate. Aceștia au transformat creșterea lor într-o pasiune.

Potrivit specialiștilor, peștii  vă ajută să vă destresați după o zi obositoare la muncă, doar prin simpla lor prezență. Aceștia nu dezvoltă teama de separare și nici nu simt nevoia de afecțiune precum alte animale. Și cel mai important, nu fac gălăgie. Așadar, dacă vă doriți aceste minunate nevertebrate,  la târg găsiți o mulțime de specii colorate și fascinante pe care le puteți lua acasă.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea