Peste o mie de locuitori ai comunei Peştera au protestat astăzi

În frunte cu primarul Valentin Vrabie, locuitorii comunei Peştera s-au strâns în faţa sediului CJC pentru a-şi spune nemulţumirile. O mie la număr, oamenii au protestat paşnic, cu pancarde şi flori. A fost o manifestare diferită şi în acelaşi timp inedit. În timpul adunării, s-a rostit „Tatăl Nostru” iar, cei  prezenţi au îngenuncheat.

Oamenii spun că sunt nemulţumiţi pentru că, deşi au votat actuala guvernare, nu au primit fondurile necesare pentru realizarea obiectivelor din comună.

Valentin Vrabie s-a confruntat cu multe probleme pe durata mandatului său de primar. Edilul spune că i s-au pus beţe în roate la implementarea unor proiecte viabile, iar de primit sprijin financiar nici nu poate fi vorba.

Deoarece preşedintele CJC Constanţa, Nicuşor Constantinescu se află internat într-un spital din Bucureşti, vicepreşedintele Cristinel Dragomir a ieşit la declaraţii, neimpresionat de protestul din faţa instituţiei.

Forţele de ordine nu au avut parte de bătăi de cap întrucât în timpul protestului nu a fost înregistrat niciun incident. Locuitorii comunei Peştera au ţinut să atragă atenţia că dacă protestul lor va rămâne fără ecou se vor întoarce.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Florin Ardelean