Peste 300 de polițiști constănțeni au asigurat siguranța de Ziua Marinei (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MQQvtQaXowI[/youtube]Peste 300 de polițiști constănțeni au asigurat  siguranța miilor de oameni veniți să privească festivitățile de Ziua Marinei. Polițiștii de la Locală au fost gata să intervină în orice moment, iar cei de la Rutieră s-au situat în zonele care duc în Portul Turistic Tomis.

Efectivele de poliție de la Locală și Rutieră au fost repartizate în zonele cele mai aglomerate, pentru putea face față miilor de turiști și constănțeni veniți să participe la festivitățile marine.

În absolut toate locurile circulabile din apropierea Portului Tomis, aglomerația a fost maximă, fie că vorbim de pietoni sau de mașini.

S-a circulat bară la bară pe kilometri buni de șosea pe la toate intrările în Portul Tomis.

Polițiștii de la Rutieră au fost nevoiți să devieze traficul pentru a evita producerea carambolurilor în intersecții.

Tot pe linie de prevenire, avînd în vedere că la zi de sărbătoare oamenii mai ciocnesc un pahar, polițiștii  de la Rutieră au încercat să-i responsabilizeze pe șoferi pentru a nu conduce cu viteză sau sub influența băuturilor alcoolice.

Cei peste 300 de polițiști secondați de jandarmi vor veghea pe tot parcursul serbărilor, pînă la încheierea acestora, ca lucrurile să se petreacă fără incidente. Ziua Marinei a adunat la Constanța sute de mii de oameni, turiști sau localnici, amatori să participe la cea mai mare sărbătoare a verii.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.