Peste 100 de angajati ai Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta au protestat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wAZOxkglmEM[/youtube]Peste 100 de angajati ai CNAPM Constanța au protestat astăzi în fața instituției. Oamenii reclamă deciziile, spun ei, abusive, ale conducerii companiei. Protestatarii spun că ultimul director general a ajuns sa le taie din bani, sub orice pretext, desi compania ar avea profituri. Conditiile de munca sunt sub standardele europene, reclamă lucrătorii portuari. Ei spun că lucrează în schimburi, în aer liber, indiferent de anotimp.   Mai mult, se pare că directorul general al Administratiei Portului Constanta ar fi decis împărțirea concediului de odihnă în două perioade.

Directorul a refuzat dialogul cu protestatarii, așa că sindicalistii i-au cerut în scris ministrului transporturilor o intâlnire pentru a-l informa asupra nemultumirilor pe care le au. Federatia Națională a Sindicatelor Portuare sprijină protestul și anunță că pregatește încă un miting de amploare. In cei peste 20 de ani de existenta, la Administratia Porturilor Maritime Constanta nu au existat niciodată proteste.

Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: Cristi Caciauna

One thought on “Peste 100 de angajati ai Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta au protestat

  • 5 martie 2012 at 23:40
    Permalink

    va multumim pentru sprijinul si interesul acordat si va rugam sa ne sprijiniti in continuare…noi o sa protestam pana cand vom obtine demisia tiranului de director general al APC-ului…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.