Perspective noi de angajare

Constănțenii care sunt în căutarea unui loc de muncă se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde pot găsi o gamă variată de oferte. În acest moment, sunt disponibile 603 posturi, valabile atât  în perioada sezonului estival cât și în extra sezon.

AJOFM Constanța pune la dispoziția celor aflați în căutarea unui loc de muncă o gamă largă de posturi vacante. În plin sezon estival cererea de forță de muncă din partea operatorilor din turism crește semnificativ.

Din evidența AJOFM rezultă o rată a șomajului de 2,2%. Pentru perioada imediat următoare se preconizează o creștere a procentului șomerilor veniti din randul absolventilor de liceu, precum si a celor de învățământ superior

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca vine in sprijinul tinerilor absolventi cu cu programe concepute special pentru dobândirea unei calificări.

Plusul cu care vine oferta AJOFM o constituie validitatea agenților economici ofertanți precum și posibilitatea monitorizării permanente a situației angajator, angajat, asistat social și șomer, fapt care oferă un aport de siguranță.