Percheziții la suspecți de braconaj

Descinderi în această dimineață în Timișoara și în mai multe localități din județ.  Oamenii legii au percheziționat șapte adrese la care locuiesc mai mulți indivizi suspectați că dețin ilegal arme și se ocupă cu braconajul. Trei bărbați au fost duși la audieri.

Percheziții ale polițiștilor de la Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Timiș. Oamenii legii au descins în șapte locații din Timișoara, Chișoda, Peciu Nou, Jebel și Iosif.

Au fost vizate șase persoane care ar deține ilegal arme letale și neletale și se ocupa cu braconajul. În timpul controalelor polițiștii au descoperit arme, muniții, dar și carne de vânat.

La finalul perchezițiilor, oamenii legii au ridicat din casele suspecților 136 de cartușe letale cu glonț și alice, 10 cartușe neletale, trei puști de vânătoare, un pistol dar și opt componente de arme. Polițiștii au confiscat și două proiectoare folosite la braconaj, 8 trofee de vânat și carne.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, suspectați de deținere ilegală de arme, dar și de braconaj, au fost duși la audieri. Niciunul dintre ei nu avea permis de port armă. Cei trei au declarat că nu se cunosc ci doar braconau în apropierea localităților de domiciliu.

Redactor: Cristina Niță