Percheziții fără precedent în România

Peste 250 de percheziţii în capitală şi în 10 judeţe, printre care şi Constanţa, au fost făcute în această dimineaţă pentru anihilarea unei reţele de evaziune fiscală. Printre suspecţi se numără senatorul Cezar Măgureanu, mai mulţi şefi ai Fiscului dar şi lideri ai unui clan interlop din Giurgiu.

“Sunt un om integru şi nu am niciun fel de implicare în sprijinirea vreunui grup infracţional evazionist”. Este declaraţia senatorului PSD, Cezar Măgureanu, care se va prezenta joi, la ora 13, în faţa procurorilor, potrivit citaţiei pe care a primit-o deja, fiind suspectat că face parte dintr-o rețea care se ocupa cu evaziunea fiscală.

Peste 250 de percheziţii în capitală şi în 10 judeţe au fost făcute marți dimineaţă pentru anihilarea unei reţelei de evaziune fiscală. Printre suspecţi se numără, mai mulţi şefi ai Fiscului. Sute de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră au percheziţionat locuinţele suspecţilor, dar şi la depozitele în care ajungea marfa de contrabandă. La sediul DIICOT sunt aşteptate să ajungă la audieri 125 de persoane.

Pe lista învinuiţilor se află şi membrii clanului Butoane din Giurgiu, al căror nume a fost legat de moartea baschetbalistului american, Chauncey Hardy. Senatorul Măgureanu a fost văzut deseori la petrecerile interlopilor. Locuinţele lor au fost percheziţionate tot marți dimineață.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.