Pentru simpatizanții PNL Năvodari se pare că lupta electorală se traduce prin conflict deschis cu reprezentanţii adversarilor politici (VIDEO)

Pentru simpatizanții PNL Năvodari se pare că lupta electorală se traduce prin conflict deschis cu reprezentanţii adversarilor politici.  Noaptea trecută, aceştia au atacat cu bâte, pietre și cuțite un grup de tineri sociali-democrați şi au vandalizat autoturismul acestora! Victimele spun că unii dintre agresori se numără printre cei care au incins spiritele și în cadrul mitingului neautorizat de marţi seară.

Tinerii social democrați povestesc cum au fost luați prin surprindere de către atacatori. În timp ce se aflau în mașină și se îndreptau spre locul unde urmau să ia parte la un grătar în aer liber, tinerii au fost blocați în trafic de o mașină plină de indivizi înarmați cu bâte, ciocane, pietre și cuțite.

Conflictul s-a consumat în spatele unor blocuri de pe strada Cabanei, unde cei implicați spun că au fost luați la înjurături și le-a fost spart geamul din dreapta spate, cu o piatră.

Speriați, tinerii au pus mâna pe telefon și  au chemat poliția locală. Oamenii legii i-au adus pe cei participanți la conflict la secția de poliție, unde au avut loc audieri preț de cîteva ore.

Redactor: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc