Pensionarii din Năvodari au de acum un nou loc unde să își petreacă timpul liber

La Năvodari au fost făcute ultimele pregătiri pentru ca noul club de vîrstnici să își deschidă porțile locuitorilor. Edilul orașului Nicolae Matei a dat curs solicitărilor persoanelor în vârstă din sudul orașului și a înființat a doua locație unde bătrînii pot veni să schimbe păreri în timp ce savurează un ceai cald sau să se întreacă în reprize de șah sau rummy. Pentru înscrierea la Clubul Pensionarilor este necesară o copie după actul de identitate și cuponul de pensie.

Pensionarii din orașul Năvodari și-au văzut visul cu ochii. Ca de fiecare dată, primarul Nicolae Matei și-a îndreptat atenția spre doleanțele vîrstnicilor și a deschis al doilea club al pensionarilor din oraș. Aici pensionarii socializează și au activități agreabile. Cei mai mulți dintre bătrâni își petrec zilnic mare parte a zilei la club. Unii vin să se uite la televizor în timp ce savurează jun ceai fierbinte sau o cafea aromată în timp ce alții joacă table sau rummy. Indiferent de activități, clubul este locul unde pensionarii vin să se relaxeze.

Vârstnicii primesc gratuit ceai, cafea și alte băuturi calde.

Noul Club al Pensionarilor este situat vis-a-vis de parcul Ion Dobre și este deschis zilnic începând cu ora 9.00. Cei care doresc să se înscrie trebuie să prezinte o copie după actul de identitate și cuponul de pensie.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Sorin Hulubei