Pensionarii dau cozile pe vouchere

Pachetele cu alimente i-au făcut din nou să stea la coadă pe pensionarii Constanței. Ar putea fi pentru ultima oară cand se intampla asta deoarece municipalitatea dorește să înlocuiască alimentele cu bonuri valorice. Cei mai mulți dintre vârstnici nu prea știu însă ce este un voucher.

Pensionarii s-au asezat la cozi de la primele ore ale diminetii, pentru a fi siguri că apucă pachete cu alimente încă din prima zi de distribuire. Cu această ocazie, municipalitatea a distribuit chestionare în care bătrânii au fost întrebați dacă sunt de acord cu primirea voucherelor în locul pachetelor.

Vestea că vor putea primi bonuri valorice s-a răspândit rapid printre ei, numai că prea puțini bătrâni știu ce este acela un voucher.

Alți pensionari, mai bine informați consideră măsura una benefică, mai ales că mulți dintre ei sunt bolnavi, iar statul la coadă nu le face bine.

Cel mai probabil de anul viitor pensionarii vor putea sa beneficieze de bonuri valorice în baza cărora își vor putea cumpăra ce alimente doresc.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea