Pelicula “Despre oameni si melci” a ajuns seara trecută si la Constanta (VIDEO)

Unul dintre cele mai savuroase filme romanesti, o tragi-comedie care pleaca de la o poveste reala, a avut mare success la malul marii. Constantenii prezenti la proiectia de gala au fost de-a dreptul incantati de productia autohtonă si chiar i-au indemnat pe regizor si pe actori sa continue seria filmelor de acest gen.

Vedetele celui mai nou film românesc, „Despre oameni şi melci”, au venit duminică seară la Constanta. Andi Vasluianu, Ovidiu Crisan, dar si regizorul Tudor Giurgiu au asistat la producţia de gală a filmului. Tragi-comedia pleaca de la povestea reala a unor muncitori de la inceputul anilor 90 care afla ca fabrica lor intra in faliment.

Totul se schimbă când liderul de sindicat găseşte o soluţie inedită menită să-i salveze colegii de la şomaj şi să scoată uzina din faliment. Filmul este cel de-al doilea lung metraj în regia lui Tudor Giurgiu, după “Legături Bolnăvicioase”, care a avut premiera în România în 2006.

La finalul premierei, vedetele filmului au stat de vorba cu publicul incantat de productia romaneasca.

Constantenii s-au distrat copios pe durata filmului si chiar i-au indemnat pe regizor si pe actori sa continue seria filmelor romanesti.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Alex Brinzaru