Pecheziții la spărgători de mașini

In această dimineață au avut loc la Timișoara mai multe perchezitii efectuate de catre politistii de la Serviciul Arme, impreuna cu cei de la judiciar si mascatii de la Trupele Speciale. Oamenii legii au descins la locuintele unor suspecti pe care ii monitorizau de mai bine de o luna si cred ca acestia ar fi implicati in savarsirea mai multor furturi din autoturisme de lux.

Poliţiştii din Timiş au descins miercuri dimineaţa la trei adrese din Timişoara şi Orţişoara pentru a aduna probe într-un dosar în care membrii clanului de romi Căldăraş sunt suspectaţi că au spart mai multe maşini de lux din care au furat bani şi chiar un pistol. Polițiștii au adus cu ei și un caine antidrog, întrucat nu exclud ca suspecții sa fie și consumatori de stupefiante.

Ancheta celor de la Serviciul Arme a început după ce unul dintre suspecți ar fi spart mașina unui patron al unei de firme de pază din oraș. În borseta găsită în autoturism, pe langă o sumă însemnată de bani, era și un pistol. Cei implicați în acest dosar sunt suspectați că ar fi spart și mașina fostului președinte al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin și i-ar fi furat acestuia suma de 30.000 de lei. Spargerea s-a dat chiar în plin centrul orașului. In acel moment Bojin se afla la o întâlnire în care se prezenta un bilanț al Mitropoliei Banatului. Mai multe persoane au fost  conduse la audieri.

Redactor: Cristina Niță