Pe mare, cu ski jetul şi banana

Pe ultima sută de metri din vară, turiştii caută să se distreze în toate modurile posibile. Fie că vorbim despre ski jeturi şi saltele trase pe apă, banii nu mai contează pentru că vara se termină, iar distracţia trebuie să fie la cote maxime.

Străzile din Constanţa şi Mamaia au fost arhipline. Mii de maşini se îndreptau de dimineaţă către zonele de litoral, pentru una dintre ultimele posibilităţi de distracţie la mare. Vremea a fost numai bună pentru plajă, iar turiştii au încercat activităţi dintre cele mai diverse.

Turiştii spun că distracţia verii pe litoral a fost pe lângă cluburi, o plimbare cu ski jet-ul . Deşi o plimbare pe mare cu un astfel de vehicul trece uneori de 100 de lei, cei mai mulţi spun că senzaţia face toţii banii.

Preţurile pentru astfel de forme de distracţie nu sunt deloc de neglijat. Cine vrea să încerce senzaţii tari, trebuie să ştie că sumele variază chiar în funcţie de puterea motorului ski jet-ului, astfel:

-10 min cu ski jetul – 100 de lei

-30 min cu ski jetul – 200 de lei

-10 min cu super ski jetul 150 de lei

-30 de min cu super ski jetul 250 lei

Cei care nu dispun de astfel de sume pot face o plimbare cu banana, care este mult mai ieftină, doar 30 de lei de persoană .

Reportyer: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea