Pe bicicletă, în apă

Pentru a ne menţine sănătoşi şi mereu în formă avem la dispoziție o nouă alternativă,  Aqua Cycling sau pe înţelesul tuturor, sportul în apă. Un centru specializat pe această formă de mişcare ne oferă o metodă  distractivă şi totodată  recomandată pentru un corp tonifiat şi relaxat.

Arderea ridicată a caloriilor, formarea mesei musculare, îmbunătățirea circulației sanguine și diminuarea celulitei sunt doar câteva dintre numeroasele beneficii ale Aqua Cycling-ului.

Pedalatul în apă ar putea fi o soluţie ideală pentru cei care nu sunt încântaţi neapărat de un antrenament fizic solicitant. În apă nu eşti nevoit să depui acelaşi efort pe care îl solicită antrenamentele  “pe uscat”.

Această activitate fizică  a fost inventată de un fizioterapeut din Italia, care încerca să găsească soluții alternative pentru recuperarea sportivilor. Se întâmpla acum mai bine de 20 de ani.

Mișcarea Aqua Bike protejează articulațiile și ligamentele și păstrează un echilibru al ritmului cardiac, în timp ce contribuie la definirea masei  musculare, spun specialiștii.

Un abonament cu patru ședințe valabile timp de o lună costă 180 de lei.

Reporter: Cristina Niță : Imagine: George Dima