Pe anumite străzi din Constanța nu se va mai putea parca!

Atenție șoferi! Pe anumite străzi din Constanța nu se va mai putea parca! Orașul se umple de piloni care delimitează trotuarul de carosabil: şoferii n-au locuri de parcare iar pietonii fac slalom pe trotuare!

Este  binecunoscut faptul că multe trotuare din oraş sunt arhipline de maşini pe care şoferii le parchează pe unde apucă ,fie pentru că nu găsesc loc în parcările care și așa sunt pline, fie din comoditate. Acest lucru îngreunează trecerea pietonilor şi uneori şi circulaţia de pe carosabil. În zona pieţei Brotăcei spre exemplu, pe strada Adamclisi, pe trotuare se obişnuiau să se parcheze foarte multe maşini, în timp ce pietonii mergeau pe șosea din cauză că nu le mai rămânea loc de trecere . Primăria Constanța a găsit și soluția!

Nemulțumirea pietonilor a luat sfârșit ,cel puțin în zonele în care s-au amplasat acești pilonii care,vor împiedica șoferii să mai parcheze pe unde apucă. Constănțenii vad cu ochi buni această inițiativă a Primăriei.

Primăria Constanța ia în considerare ca și anul viitor să continue cu amplasarea de astfel de stâlpi.

Așadar, nu știm căt de fericiți sunt șoferi care obișnuiau să parcheze pe trotuar dar, cu siguranță pietonii sunt mai liniștiți!

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea