Patru tineri din Medgidia au încercat să pătrundă într-o locuinţă

În noaptea de 3 spre 4 ianuarie, patru tineri din Medgidia au încercat să pătrundă într-o locuinţă din Medgidia, cu intenţia de a sustrage bunuri. După ce au tăiat o bucată din uşă, hoţii au fost surprinşi de către proprietarul casei, care a sunat la Poliţie, însă hoţii au reuşit să fugă. Echipaje ale oamenilor legii au început căutările în zonă, iar după aproximativ 30 de minute poliţiştii au depistat doi minori, cu vârste de 14, respectiv, 15 ani, care după ce au fost conduşi la secţia de Poliţie şi au fost interogaţi, au recunoscut faptul că au participat la spargere, în calitate de complici. Alţi doi tineri îi puseseră la pândă, la colţul locuinţei, pentru a îi anunţa dacă vine cineva.

În baza informaţiilor obţinute de la cei doi minori, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Medgidia i-au reţinut şi pe ceilalţi doi tineri, în vârstă de 20 şi 24 de ani, care nu recunosc comiterea acestei fapte, deşi cei doi minori i-au identificat ca autori ai acestei infracţiuni.

Trebuie remarcat că este pentru prima oară în ultima jumătate de an când doi majori se folosesc de minori pentru comiterea unor infracţiuni.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, tinerii fiind anchetaţi în stare de libertate, pentru tentativă de furt calificat.

Reporter: Simona Tiron ; Imagine: Valentin Tutu