Patru persoane grav rănite şi două autoturisme transformate în mormane de fiare (VIDEO)

Este bilanţul unui accident rutier produs în urmă cu doar cîteva ore, pe bulevardul “morţii” aşa cum este numită strada Aurel Vlaicu. Poliţiştii de la Rutieră spun că totul s-a produs din vina unui şofer teribilist care a intrat cu viteză în intersecţie şi a spulberat o maşină, care a ricoşat într-un zid de beton de pe marginea drumului.

Victimele dintr-una din maşini au fost scoase de un paznic care a fost alertat de bubuitura puternică. Cel mai grav rănit a fost un tînăr de 34 de ani, ce se afla la volanul maşinii care circula regulamentar.

Alte două fete de 23, respective de 30 de ani au scăpat cu răni mai uşoare, însă au intrat în stare de şoc. Ceea ce trebuia să fie o seară de relaxare la film s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru ele. Mama fetei de 23 de ani face mărturisiri şocante. În urmă cu un an, acelaşi şofer şi aceeaşi maşină au accidentat-o, tot pe fondul neacordării de prioritate.

Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că şoferul de 34 de ani este cel care poartă vina pentru producerea accidentului de circulaţie.

Din cauza stării de sănătate a victimelor, cei doi şoferi nu au putut fi testaţi la faţa locului pentru stabilirea alcoolemiei, urmînd ca, la spital, să le fie recoltate probe biologice.

Poliţiştii de la Rutieră continuă ancheta în acest caz.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu