Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spitalul judetean din Constanta, dupa ce masina in care se aflau a intrat in coliziune cu un tir. Tragicul accident s-a intamplat din cauza unui taximetrist care a virat stanga pe linia continua iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Accidentul s-a produs pe drumul national care leaga Constanta de Valu lui Traian. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum taximetristul vireaza brusc stanga pe linia continua. Un alt sofer care circula regulamentar catre Constanta se trezeste cu taxiul in fata si pentru a evita impactul, trage stanga de volan, intra pe contrasens acolo unde este lovit violent de un tir.

La fata locului a ajuns si un echipaj de la Ambulanta iar cele patru victime printre care si un copil, au fost transportate la spital.Din fericire, starea lor este stabila si sunt in afara oricarui pericol.

Politistii sositi la fata locului au crezut initial ca soferul autoturismului care a patruns pe contrasens a fost cel vinovat, insa dupa ce au vazut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona, situatia s-a schimbat radical.

Taximetristul este acum cercetat pentru vatamare corporala multipla si fuga de la locul accidentului, urmand a i se va intocmi dosar penal. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca sa petreaca intre 1 si 3 ani in spatele gratiilor.

Redactor: Anamaria Stoica