Patru fraţi din Năvodari ne dau o lecţie de viaţă (VIDEO)

În timp ce alți copii de vârsta lor visează la telefoane de lux și haine de firmă, ei își doresc să își vadă mama fericită și să aibă un domiciliu stabil.

Șapte suflete impart o  cameră și nici aceea nu este proprietatea lor. Iar lucurile simple pentru ei devin adevărate aventuri.

La școală, sunt cei mai buni din clasă, mulțimea de diplome obținute pe parcursul anilor la diverse olimpiade și concursuri vin să întărească acest lucru. Acasă, cei 4 frați nu se despart nicio clipă și țin unii la alții mai presus de orice. Nu trece o zi fără să își amintească ce și-au promis de mici, Că trebuie să reușească în viață!

Dacă alți copii de vârsta lor își petrec timpul liber la joacă Sandra, Ioana, Ștefan și Alexandru sunt prea maturi pentru astfel de lucruri. Cea mai mare este Sandra care trece clasa a VII-a iar cel mai mic dintre frați este Alexandru care începând de anul acesta va merge la grădiniță.

S-au maturizat în urma greutăților de care se lovesc la tot pasul. Au  învățat să își aprecieze mama care muncește cu ziua ca să le ofere posibilitatea să își continue studiile. În acest timp bunica are grijă de ei și se roagă zilnic ca soarta să le surâdă într-o bună zi.

“Cine are carte, are parte” aceasta este speranța cu care merg mai departe copiii.

Mai este puţin până la începutul noului an școlar. Deși și-ar dori să aibă parte de caiete cu imaginea personajelor îndrăgite din desene animate și de ghiozdane cât mai colorate copiii spun că vor fi fericiți dacă mama lor va reuși să le pregătească strictul necesare pentru începutul școlii.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Viorel Cotleț