Paștele vine și la cei săraci

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YEVhCcfnKqQ[/youtube]Ovidiu Lipan Tăndărică, Aneta Stan și Stelu Enache sunt cei trei artişti care s-au alăturat ieri campaniei lansate de Crucea Roșie Constanţa. Scopul a fost strângerea de alimente în prag de sărbători, pentru persoanele nevoiaşe.

Cei trei artiști au participat la un maraton organizat în incinta unui centru comercial. Scopul a fost acela de a convinge cât mai mulți constănțeni să doneze alimente neperisabile pentru cei care de obicei nu au ce pune pe masă de Paști.

Fiecare artist a avut pe urme o echipă întreagă de voluntari.

În urma concursului, cei care au avut cel mai mult de câștigat au fost beneficiarii programului Banca de alimente, prin care persoanele cu venituri mici și foarte mici primesc aceste alimente din partea Crucii Roșii. La eveniment a fost prezent și directorul general al societății, dar și artiști și oameni politici. La mai bine de doi ani de când a fost lansat programul, mii de familii din ţara noastră au fost ajutate.

Evenimentul a culminat cu un spectacol susținut de artiștii participanți, dar și de voluntarii Crucii Roșii. Prima destinatie a alimentelor strânse miercuri este casa oamenilor sarmani din localitatea Negru-Vodă.

Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: Cristi Caciauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.