Pasajul pietonal gata…în trei luni

Renovarea pasajului pietonal de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța trebuia să fie gata într-un timp record. Însă, tipic țării noastre, lucrurile nu au stat deloc așa. Constănțenii se bucură totuși de rezultatul final și ignoră faptul că promisiunile făcute de către politicieni au fost, din nou, încălcate.

Unul dintre cele mai circulate pasaje pietonale din orașul de la malul mării este, într-un final, gata. Lucrările de modernizare au fost finalizate.

Chiar dacă inițial promisiunile păreau a fi credibile, dat fiind faptul că muncitorii erau zi de zi la datorie și lucrau de zor, în final, lucrurile au stat cu totul altfel. A fost nevoie de un timp triplu decât cel propus.

Chiar și așa, unii constănțeni se bucură de rezultatul final al lucrărilor de modernizare și reamenajare și uită promisiunile făcute în urmă cu trei luni.

Alții însă spun că nu impresionează cu nimic noua înfățișare a pasajului pietonal de pe strada Ștefan cel Mare și, tot ei spun, ar mai trebui făcute alte câteva îmbunătățiri.

Rămâne de văzut cât timp pasajul va rămâne în starea de acum și nu se va mai transforma într-o galerie de artă pentru… artiștii de stradă.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea