Pasajul de la Tomis, reabilitat!

In scurt timp pasajul pietonal de la Tomis va fi igienizat si reabilitat este promisiunea primarului intermiar Decebal Făgădău pentru constănțeni. La doar doi ani de la ultima modernizare acesta a redevenit un focar de infectie.  Mirosul este insuportabil, pereții sunt plini de grafitti, iar grilajul de la baza scărilor a fost distrus și furat.

Odinioară considerat principala arteră comercială a Constanței, pasajul de pe strada Stefan cel Mare a redevenit un focar de infecție la doar doi ani de la ultima reabilitare. Mirosul este  de-a dreptul  insuportabil, astfel că fiecare trecere prin pasaj e o reală probă de ţinut respiraţia. In scurt timp, pasajul de la Tomis se va transforma radical iar in cel mult o lună va arăta impecabil este promisiunea primarului Făgădău.

Din cauza mirosului insuportabil si a aspectului dezolant ,momentan mulți constănțeni evită să treacă prin pasaj chiar dacă asta inseamna că trebuie să își  riște viața și să traverseze neregulamentar sau să ocolească sute de metri.

Constanța are trei pasaje subterane, la Gară, pe str. Ștefan cel Mare și în zona Abator.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes