Partidul Social Democrat al Muncitorilor a fost lansat la Constanţa

O Românie în care toţi ţăranii îşi lucrează pământul, unde niciun infractor nu scapă de închisoare, iar tinerii valoroşi primesc casă şi locuri de muncă din partea statului. Aceasta este propunerea Partidului Social Democrat al Muncitorilor, al cărui preşedinte este nimeni altul decât revoluţionarul Miron Cozma. Singura condiţia este ca românii să îi acorde votul la următoarele alegeri.

Partidul Social Democrat al Muncitorilor are planuri mari. În cazul în care va ajunge la guvernare, preşedintele Miron Cozma promite că primul lucru pe care îl va face este să îi pedepsească pe cei care au adus ţara în stadiul în care se află astăzi. Iar lista cu numele acestora nu este deloc de neglijat… Pentru Traian Băsescu, conducerea PSDM are un plan aparte…

Cu o programă deja pusă la punct, Miron Cozma visează la o reorganizare a României în care să nu existe şomeri, tinerii talentaţi să nu plece peste hotare, iar aparatul bugetar să funcţioneze doar cu oamenii de care este nevoie.

Partidul Social Democrat al Muncitorilor numără aproape treizeci de mii de membrii în întreaga ţară şi  va desemna candidaţi pentru primării şi consilii judeţene la alegerile din iunie. De asemenea, conducerea PSDM a anunţat că nu intenţionează să facă nicio alinţă cu celelalte formaţiuni politice.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan