Partidul România Unită și-a prezentat oficial aspiranții la funcția de primar pentru mai multe orașe din județul Constanț

Partidul România Unită și-a prezentat oficial, în cadrul unei conferințe de presă, aspiranții la funcția de primar pentru mai multe orașe din județul Constanța, dar și propunerea lor pentru șefia Consiliului Județean Constanța. Anunțurile au fost făcute în prezența președintelui partidului, deputatul Bogdan Diaconu.

Cu două luni înainte de startul oficial al campaniei electorale, Partidul România Unită a prezentat oficial oamenii pe care îi aruncă în cursa pentru fotoliile de primar din mai multe orașe din județ. Candidatul principal este avocatul Dumitru Bădrăgan care aspiră la funcția de primar al municipiului Constanța.

Totodată, liderii PRU au făcut public numele celui pe care îl susțin în cursa pentru Primăria orașului Năvodari, Marian Cîrnu, care este și președintele organizației locale a partidului.

Pentru Primăria orașului Ovidiu, membrii Partidului România Unită îl aruncă în luptă pe Șerban Ion.

Candidatul pentru Consiliul Local Constanța al celor de la PRU este Sorin Belu cunoscut opiniei publice datorită implicării acestuia în mai multe acțiuni de voluntariat.

Deputatul Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, va candida la funcția de primar al capitalei.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea