Partidul România Mare și-a prezentat lista de candidați pentru alegerile parlamentare din decembrie (VIDEO)

Membrii Partidului România Mare sunt siguri pe reușita lor la alegeri, chiar dacă spun ei, nu au puterea financiară a celorlalte partide. Radu Comănici, președintele PRM filiala Constanța,  este de părere că la alegerile din 9 decembrie, PRM va obține un procent de 7% atât în judeţul Constanţa, cât şi la nivel naţional. În acest scop, partidul a ieşit la înaintare cu forțe proaspete. S-a aliat cu Partidul PP Legea Cojocaru și cu UPSC.

PRM-iștii spun că au resurse modeste pentru campania electorală, dar cu toate acestea, bazându-se pe trendul ascendent din sondajele de opinie, speră să treacă pragul electoral pentru a ajunge în Parlament. Metin Cerchez, care candidează pentru Colegiul 1 al Senatului are de gând să lupte în toate felurile pentru a-și înfrânge adversarii. În acest scop, a și început să facă dezvăluiri despre aceștia.

Politicianul spune că acesta este doar începutul, următorul pas fiind sesizarea la DNA a adversarilor săi politici. PRM-iștii îi acuză pe politicienii cărora li se termnină mandatul că, în loc să dea socoteală în fața alegătorilor, își schimbă colegiul unde vor candida și practic fug de răspundere.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: Alex Brinzaru