Partidul Forța Civică și Mișcarea Populară au convenit să meargă pe liste comune

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5crZM0IK7sY[/youtube]Partidul Forța Civică și Mișcarea Populară au convenit să meargă pe liste comune pentru alegerile europarlamentare de anul viitor și să sprijine același candidat la prezidențiale, în persoana liderului Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu.

Anunțul a fost făcut de președintele filialei constănțene a Forței Civice, Dănuț Culețu.

Liderul constănțean nu a negat intenția celor două partide de a fuziona în viitor, în cadrul unei formaţiuni care să reunească forțele politice de dreapta din România, însă acest lucru nu este posibil în prezent, din cauza timpului scurt rămas până la alegerile europarlamentare.

Dănuț Culețu a avertizat că măsurile fiscale preconizate de Guvernul Ponta vor duce, în 2014, la un deficit major, în condițiile în care, deja, măsurile luate în acest an nu au dus la scăderea evaziunii fiscale.

Mihai Petre, președintele organizației municipale constănțene a Partidului Forța Civică, a atras atenţia asupra legii descentralizării.

În final, cei doi reprezentanți locali ai Forței Civice au reiterat dorința lor de a acționa în sensul realizării unei alianțe naționale care să coaguleze dreapta politică românească, subliniind faptul că țelul comun contează, nu micile ambiții personale ale unor lideri.

Reporter: Paul Alexe ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.