Partida Săgeata Năvodari – Dinamo II București nu ar trebui să le creeze mari emoții gazdelor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DtKDNhGUNAk[/youtube]Privită din prisma locurilor pe care le ocupă în clasament cele două echipe, partida Săgeata Năvodari – Dinamo II București nu ar trebui să le creeze mari emoții gazdelor. În realitate, formația oaspete alcătuită din jucători tineri, bine pregătiți fizic, poate fi un adversar incomod și elevii antrenorului Aurel Șunda știu foarte bine asta.

Între două deplasări dificile, cea de la Constanța, din runda trecută și cea din etapa a 24-a, de la Tulcea, Săgeata Năvodari are un meci teoretic mai ușor. Miercuri, de la ora 17,00, pe stadionul Flacăra, din Năvodari, vine Dinamo II. Zece locuri și 14 puncte despart în clasament,  cele două combatante. Cu toate astea, elevii antrenorului Aurel Șunda privesc cu toată seriozitatea, disputa din etapa a 23-a. Florin Popa crede în victoria echipei sale și într-o  evoluție care să readucă publicul năvodărean  la stadion.

Pe aceeași lungime de undă s-a situat și cel mai vechi component al formației dobrogene, Gheorghe Goșa, care în plus va socoti victoria ca pe un cadou pentru onomastica sa.

În formația gazdă nu va evolua Șicu, suspendat, dar va reveni Vezan, care și-a ispășit etapa de suspendare.

Reporter: Nicu Dolea ; Imagine: Matei Ghioc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.