Pariu că iese … președinte

Prezidențialele din 2014 au fost primele care au permis jucătorilor din România să parieze sume de bani pe numele candidatului favorit în cursa pentru Cotroceni. Simțindu-se norocoși, mulți români și-au riscat banii, în speranța că îi vor înmulții dacă președinte al României va fi cel pe care ei îl doresc. Victor Ponta și Klaus Iohannis sunt cei pentru care românii pariază în aceste zile. Deși sunt numai doi candidați, cotele sunt foarte diferite.

Suma minimă care se poate paria este de 1 leu. Românii care aleg să riște minim 100 de lei pentru candidatul favorit pot obține un profit considerabil.

Pariorii au și alte opțiuni. Pot paria pentru diferența de procente la care vor fi câștigate alegerie dar și pentru prezența la vot. Dacă prezența în turul doi va fi de 57,5 %, la anumite case de pariuri cota este de 2 și peste 57.5 cota este 1.80. Șansele pe care casele de pariuri le oferă, nu îi încântă pe toți românii.

Participarea unor evenimente de amploare la casele de pariuri din România , a fost inspirată după modele europene precum cele din Marea Britanie.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adrian Dina